reg staff dealers faq warranty referanser    ||   norwegian    english   
ASI Team

ANDERS NETELAND // Norway

Ein raus og Jeeevlige bra fyr». Slik omtaler Bjørnar Neteland sin inspirator, mentor, turkammerat og storebror Anders. Det første jeg tenker på hvis jeg skal beskrive brodern er at han er ekstremt dedikert. Når han først gjør noe så er det full og helt. Gjennom dedikajonen blir han også svært dyktig og en ener i det han velger å fokusere på. 

Anders var også et stort alpintalet, og hevdet seg bra i aldersbestemte klasser. Som mange andre håpefulle startet han på Norges Toppidrettsgymnas på Geilo, men valgte å stå av etter ett år. Året på Geilo ble for han et modningsår, hvor han fikk satt ting i perspektiv og kjent på hva han ville bruke livet sitt på.

Anders forteller at året på NTG ble en slags oppvåkning. Det ble veldig klart for meg at Jakt og Fiske var det jeg skulle bruke fritiden på. Idag er jeg trener for Fana Alpin og er fornøyd med å kunne prioritere slik jeg gjør. Jeg tok et valg, Bjørnar har tatt ett annet, og derfor blir det naturlig for meg å backe han 100%. 

Da vi fikk tilbud om å være med i ASI-teamet var både Bjørnar´s og mine umiddelbare tanker at dette måtte vi ta del i. Jeg er stor fan av å tenke nytt i alle sammenhenger understreker Anders. Som med mange andre innvasjoner kan en i ettertid tenke at oppfinnelsen var så enkel at en ikke kan forstå hvorfor ingen andre har tenkt på dette før. Jeg tenker litt det samme om free-flexinnovasjonen  siden det er helt åpenbart at man enklere får ladet bunndelen i stangen. Oppfinnelsen av Carvingskien og Free-Flex-konseptet har helt klare paralleller. De er enkle innovasjoner som spiller på lag med fysikken, og de funker sier Anders.
 

I tillegg til å forsette med å fiske og filme slik vi har gjort de siste årene får jeg som en del av ASI-teamet muligheten til å være med i utviklingen av mine og andres fremtidige fluestenger. Jeg tror flere enn meg vil merke stor effekt av free-flexsystemet på de kommende tohåndsstengene. Å få være med å skape disse gleder jeg meg veldig til.