reg staff dealers faq warranty referanser    ||   norwegian    english   
ASI Team

Ole Kristian Holmeslet // Norway

Det er langt mellom folk og tett mellom naturopplevelsene her oppe i Beiardalen. Ole og Anne har funnet sitt paradis hvor jaktturene etter fugl, sopp og skogsbær starter rett utenfor stuedøren. Skal vi fiske brunørret eller laks er det bare å spenne på dagstursekken å rusle noen minutter. «Området er som skapt for friluftsliv, og vi vet å bruke det", kommer det fra en tilfreds Tromsøgutt.

Grunnlaget for friluftsliv jakt og fiske ble lagt på turer med sin far i svært ung alder på Ringvassøy i Troms: "Allerede som 12-åring fikk jeg befatning med fluefiske, og som 14-åring brukte jeg konfirmasjonspengene til å kjøpe min første fluestang. Siden gikk det slag i slag!» 

"Min første storlaks ble tatt under en kompistur til Finnmark som nittenåring. Jeg hadde akkurat fått «lappen», så kjørelysten og suget etter fiske var stort. De 80 milene ble tilbakelagt non-stop. Fluestenger ble rigget før telt og uttellingen lot ikke vente på seg. Belønnet med 2 laks allerede første kvelden var dette et «no-return» for meg som fluefisker. Ole Kristian er en eminent fluefisker som bruker utallige timer og dager på fluefiske i storslåtte omgivelser.